søndag den 26. august 2012

Rejseplanen er næsten færdig..

Rejseplanen er næten på plads. Vi mangler kun at booke en enkelt overnatning på turen nedad highway 1

10. maj ankomst til San Francisco hvor vi skal have 3 overnatninger. Dagen før afrejse henter vi bilen, så har vi mulighed for at komme lidt rundt på egen hånd den sidste dag.

13. maj siger vi farvel til San Francisco og begiver os af Highway 1 syd over mod Los Angeles. En tur på ca. 900 km. Vi har 3 dage til turen og har derfor planlagt 2 overnatninger på vejen.

15. maj ankommer vi til Los Angeles, vi skal ikke bo inde i L.A. men ude ved kysten på Venice Beach. I Los Angeles skal vi have 5 overnatninger. Foruden Hollywood og Universal Studios skulle der gerne være tid til at bade og slappe af ved vandet.

20. maj siger vi farvel til L.A. og kører mod Gran Canyon. Også det er en lang tur, så her er vi også blevet anbefalet at tage en overnatning på vejen. Vi overnatter i en lille kasinoflække der hedder Laughlin (og jeg kan afsløre at der er turens ABSOLUT billigste overnatning)

21. maj ankommer vi til Gran Canyon hvor vi skal have en enkelt overnatning. Vi planlægger at komme lige over middag så vi har tid til at udforske området samt se solnedgangen som skulle være helt fantastisk.

22. maj siger vi farvel til Gran Canyon og kører til Las Vegas, vi kører over Hoover Dam så vi håber det passer med at vi ankommer til Las Vegas når det er blevet mørkt. Det skulle være helt fantastisk. I Las Vegas skal vi have 3 overnatninger.

25. maj siger vi farvel til Las Vegas og flyver til New York. I New York skal vi have 6 overnatninger.


Billede lånt på www

Ingen kommentarer:

Send en kommentar