Budget

Budget for rejsen:


20.08.12 Opdatering:
Vi har modtaget et opdateret tilbud fra FDM med bl.a. de hoteller som ikke var med i det tidligere tilbud. Det samlede tilbud fra FDM endte på ca. 57.000,- og var dermed ikke længere det billigste og det blev desværre ikke opvejede at hotellernes beliggenhed eller standard.

Vi brugte en weekend på at undersøge internettet for hotel- og flypriser og besluttede efterfølgende at booke vores rejse selv. Vi har ikke umiddelbart en forventning om at kunne gøre det billigere men vi har nu selv muligheden for at finde ud af hvor vi prioritere beliggenhed fremfor standard og selvfølgelig omvendt.

I forhold til vores budget betyder det også at beløbene løbene bliver lagt ind. Håber så at andre kan bruge det til inspiration, vi har selv haft glæde af andre danskere der har delt hvor de billige og bedste hoteller bookes.Flybiletter (inkl. indenrigsfly ml. Las Vegas og NY)  3x 6.142,00      i alt: 18.426,00
Flybillet med SAS - Aalborg - San Francisco, Las Vegas - New York, New York - Aalborg

Hoteller                                                                                               i alt: 25.000,00

Billeje (14 dage)                                                                                  i alt:   4.665,00
Jeep Grand Cherokee el. lign. inkl. GPS, extra Fører, og fuld tank

Forsikringer (afbestilling)                                                                    i alt:   1.749,00

Brændstof (anslået)                                                                              i alt:   2.000,00

Lommepenge/forplejning (ca. 1.200,- pr. dag)                                     i alt: 26.000,00

Forlystelser (Alcatraz, Universal Studio)Vi indhentede 3 tilbud fra hhv. FDM, Unitas og USA-Tours. 
USA-Tours blev hurtigt valgt fra da de ikke virkede nær så seriøse som de andre. Der var en del "fejl" i deres tilbud og i det hele taget forstod de ikke helt det vi gerne ville.

Unitas var yderst kompetente, de havde forstået det vi gerne ville, men vi valgte dem fra da de var ca. 7.000,- dyrere end FDM (det var flybiletterne der var dyrere)

Budget for vores USA-tur - maj 2013(3. personer, 3 uger - 22 overnatninger)

2 kommentarer:

 1. Hej med jer,

  flot side med et beskrivende indhold. Vi drømmer om en lignende tur i juli. Har I tips om hotel pris og måden at booke på?

  God tur og på forhånd tak for hjælpen

  mvh
  thomas

  SvarSlet
 2. Hej Thomas
  Tak for ros, vi søgte bare på hoteller på f.eks booking.com, og lign. sider, læste en masse rejse beskrivelser om hvor andre havde overnattet, og synes om det, vi har booket de hoteller hvor vi ikke skulle betale forud, hvis nu vi fandt et bedre hotel, måske i en anden by, og det har vi gjordt et par gange :-)
  Der er jo forskellige standarder på hoteller, og vi valgte nogle billige hvor vi bare skulle overnatte, og de 5 dage vi er i LA, bookede vi en lejlighed direkte på Venice Beach:-)
  Håber i kommer afsted, det bliver så godt.
  Spørg endelig hvis der er andet...

  MVH
  Søren

  SvarSlet