lørdag den 7. juli 2012

Besøg hos FDM Travel

Så kom vi på besøg hos FDM Travel i Aalborg. De skal give et tilbud på vores rejse samt hjælpe os med planlægningen. Vi blev mødt at en oplagt USA specialist som vi følte havde rigtig godt kendskab og indsigt i planlægningen af rejser til USA. Besøget varede næsten 2 timer hvor vi kom rundt om rigtig mange ting.

Vi kunne så efterfølgende konstatere at det er godt vi ikke skal planlægge turen alene, han kom med mange gode råd og rejsetips. Vi havde bl.a. forestillet os at vi skulle starte i New York, flyve til Las Vegas, kører til Los Angeles og enten flyve tilbage til New York eller kører til San Francisco for derefter at flyve til New York.

Rejsekonsulenten vendte det hele lidt på hovedet. For det første var der nogle af de ting vi havde forestillet os som simpelthen ikke kan lade sig gøre. Vi kan ikke køre fra Las Vegas til Los Angeles på en dag. Ej heller fra Los Angeles til San Fracisco. Det tager både lang tid at køre ruterne, men der er også så meget at se at vi ville snyde os selv for rigtig mange oplevelse.

FDM Travels forslag ser derfor sådan ud:

Billede lånt på nettet
1. start i San Francisco med 3 overnatninger. Hente bil den sidste dag og kører mod Los Angeles ad Highway 1. Fordi vi kører fra nord mod syd, kører vi på vandsiden og får den gode udsigt og direkte adgang til alle holdepladserne.

Billede lånt på nettet
2. På vej mod LA tager vi 1 overnatning i en mindre by der hedder Monterey. I Monterey er der bl.a. mulighed for at køre en tur langs 17 Mile Drive, milionærernes paradis med nogle af verdens dyreste golfbaner og villaer ligger. Vejen lukkes ved solnedgang og der skal betales entre, men det skulle efter sigende være pengene værd.

Billede lånt på nettet
Billede lånt på nettet
3. Fra Monterey går turen videre sydover mod Santa Barbara  hvor vi skal have 2 overnatninger. På vejen mod santa Barbara kører vi bl.a. forbi Hearst Castle, avismilionæren William  Randolph Hearsts sommerslot som er bygget i middelhavsstil. Derudover passere vi små kystbyer som Cambria, Solvang og nogle af Californiens store frugtplantager.

Billede lånt på nettet
4. Fra Santa Barbara går turen videre til Los Angeles. På vejen er vi blevet anbefalet at lægge vejen forbi et af de største outlets Camarillo Premium samt gøre stop i Santa Monica som ligger lige nord for LA. FDM Travels har foreslået os at bo i Venice Beach som ligger ca. 1/2 times kørsel fra Hollywood. Hotellet FDM foreslår ligger med direkte adgang til stranden. Nice... 4 overnatninger skal vi have i LA.

Billede lånt på nettet
5. Fra LA går turen østpå mod Grand Canyon. Undervejs skal vi overnatte i en lille kasinoflække der hedder Laughlin lige på grænsen mellem Nevada, Californien og Arizona. Turen er for lang at gøre uden pauser. I Grand Canyon skal vi have 2 overnatninger.


6. Fra Grand Canyon går turen i et stræk til Las Vegas. I Las Vegas skal vi have 3 overnatninger. Muligvis på Treasure Island. Det er mega billigt at overnatte i Las Vegas så måske man skulle upgrade til en suite med udsigt til The Strip... 

Billede lånt på nettet

7. I Vegas skal vi aflevere bilen for nu går det med fly mod New York. En flyvetur på 5 1/2 time. Det siger lidt om afstanden.... I NY skal vi have 5 overnatninger inden det atter går hjem mod andedammen.
Billede lånt på nettet

Fantastisk program FDM Travel er budt ind med, og ovenikøbet næsten indenfor budgettet. For at have noget at sammenligne med har vi bedt UNITAS Rejser og USATours om deres forslag og tilbud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar