lørdag den 11. maj 2013

Overnatning: San Francisco

Vi ankommer til San Francisco d. 10. maj hvor vi skal have 3 overnatninger på Buena Vista Motor Inn I San Francisco er hotellerne dyre, især hvis man vil have et hotel i nærheden af Union Square eller Fishermans Wharf. Buena Vista Motor Inn ligger på Lombard Street ikke langt fra Fishermans Wharf.

Vel ankommet efter 11 timer i slidt SAS fly, med minium af søvn, ankom vi ca kl 15.00 lokal tid, det er så midnat i DK, suste sige igennem paskontrollen, det gik rigtig smertefrit, havde frygtet det værste, direkte ud til biludlejningsfirmaet, Dollar, fik vores bil rimlig hurtigt, isatte GPS, må sige omkring 1 time, efter landning, var vi ude at køre :-), det var med nervøse hænder bilen kørte mod SF, ramte selvfølgelig en kø på næsten 10 km, det var jo myldretid, fandt hurtigt hotellet, fik pakeret bilén i en smal kælder under hotellet, tog ned og fik noget at spise på en fed 50ér Diner, og så var det bare i seng, har været oppe i 24 timer nu, og nu er jeg træt, der er helt stille her, kl er 20.00 SF tid, lidt billeder kommer her:

2 kommentarer:

  1. Fantastisk indlæg, du giver meget gode forslag. Dejlige billeder og gode rejsetips som altid. San Francisco er en vidunderlig destination!

    SvarSlet
  2. Wow, det ser ud til i havde en virkelig fed tur. Jeg kan selv skrive under på, at hvis man skal se USA, er rejser til San Francisco noget man ikke vil gå glip af. Tager helt sikkert selv en tur til San Francisco som en del af mit ophold på vestkysten, når jeg skal afsted :)

    SvarSlet