torsdag den 23. august 2012

Opdatering og ændringer..

Lidt videre er vi kommet i planlægningen af vores rejse. Bl.a. fik vi i starten af august et opdateret tilbud fra FDM-Travel. Det nye tilbud var med alternative hoteller i 2 forskellige prisklasser og med en opdeling som gjorde at de hoteller vi i første omgang havde set os lune på nu vare blevet til et dyrere alternativ. Alt i alt løb tilbuddet på ca. 57.000,- inkl. de hoteller med den bedste beliggenhed.

En hurtig rundtur på nettet, sammenholdt med at SAS netop lancerede deres nye flyrute fra København til bl.a. San Francisco gjorde at vi i løbet af en weekend besluttede at sige adjø til FDM og selv gå i krig med planlægning og booking.

Det første vi gjorde var at kontakte SAS for at høre en pris på vores flybilletter. Det viste sig hurtigt at der var et par tusind sparet der. Ovenikøbet slipper vi for en mellemlanding i Frankfurt men flyver nu direkte fra Kastrup til San Francisco.


I de følgende indlæg kommer der nogle lidt flere uddybene forklaringer til rejseplaner, hotelbookinger og meget mere. Nu er der jo pludselig frit valg på alle hylder. Vi har dog valgt at holde så nogenlunde fast i rejseplanen. Så summa sumarum er at vi rejser den 10. maj 2013 og kommer hjem igen d. 1. juni 2013.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar